ÇOCUKLAR İÇİN

HER GÜN

5 ml

YETİŞKİNLER İÇİN

HER GÜN

10 ml

BLOG

Imucore 24
D Vitamini Kanser Tedavisi

D Vitamini Bazı Kanser Tedavilerine Yardımcı Olabilir

Yeterli D vitamini seviyesine sahip olmak, sağlığın birçok farklı yönü için önemlidir. D vitamininin kanser üzerindeki etkilerine gelince, pek çok cevaplanmamış soru var, ancak bilim adamları D vitamini eksikliğinin genellikle iyi bir şey olmadığı konusunda hemfikir olabilirler.

D Vitamini Eksikliği KOAH

D Vitamini Eksikliği ve KOAH İlişkisi

D vitamini eksikliği KOAH’lı kişilerde oldukça yaygındır ve hastalığın şiddeti ile prevalans artmaktadır. Yıllar boyunca yapılan çalışmalar, noktaları birleştirmek ve bir şekilde ikisini birbirine bağlamak amacıyla D vitamini eksikliği ile KOAH arasındaki ilişkiyi araştırdı.

D vitamini nedir, eksikliği, fazlalığı, faydaları nelerdir, bulunduğu besinler, takviyesi ve gıda kaynakları hakkında tüm bilgiler Imucore24'de

D Vitamini Solunum Yolu Enfeksiyonları Riskini Azaltabilir mi?

Solunum yolu enfeksiyonlarıyla savaşmak için sağlıklı bir bağışıklık sistemi söz konusu olduğunda, gerçekte neyin yardımcı olduğu ve neyin yaramadığı konusunda çelişkili görüşler vardır. Bununla birlikte, D vitamininin bir enfeksiyonla savaşmadaki etkinliği üzerine yapılan araştırmalar, diğer vitaminler ve takviyelerle karşılaştırıldığında özellikle etkileyicidir.

D Vitamini içeren 12 Besin Kaynağı

D Vitamini içeren 12 besin kaynağı

Balık, süt ve sebzelerden zengin bir beslenme alışkanlığınız varsa, muhtemelen yeterince D Vitamini alıyorsunuzdur. Ancak emin değilseniz, günlük menünüze D Vitamini içeren 12 besin kaynağı içinden herhangi birini eklemeniz yardımcı olabilir.

D vitamini Covid19

D Vitamini COVID-19’u Önleyebilir mi?

COVID-19 için önleyici tedbirleri ve olası tedavileri tanıtan başlıklar bugünlerde doğal olarak haberlere hakim durumda. Son olarak ortaya konulan popüler bir iddia ise, D vitamininin, hastalığa yakalanma riskini veya şiddetini en aza indirmenin bir yolu olarak kullanımı ve potansiyeli hakkında.

KEŞFEDİN

Imucore24
5'li Paket

445,00 TL
356,40 TL

Imucore24
3'lü Paket

267,00 TL
226,80 TL

Imucore24
200 ml

89,00 TL

KEŞFEDİN

Imucore24
200 ml

89,00 TL