ÇOCUKLAR İÇİN

HER GÜN

5 ml

YETİŞKİNLER İÇİN

HER GÜN

10 ml

BLOG

Imucore 24
Portakal-C-Vitamini-Imucore24

C Vitamini içeren 15 besin kaynağı

Meyve ve sebzeler açısından zengin bir beslenme alışkanlığınız varsa, muhtemelen yeterince C vitamini alıyorsunuzdur. Ancak emin değilseniz, günlük menünüze C vitamini içeren besin kaynakları içinden herhangi birini eklemeniz yardımcı olabilir.

Folik Asit Eksikliği Anemisi

Folik Asit Eksikliği Anemisi

Vücudunuzun organlarınıza oksijen taşımak için kırmızı kan hücrelerine ihtiyacı vardır. Yeterli kırmızı kan hücresine sahip olmamak anemi denen bir duruma neden olur ve bu da kendinizi zayıf ve yorgun hissetmenize neden olabilir.

Folik Asit Yüksek Tansiyon

Folik Asitin Yüksek Tansiyona Etkisi

Birkaç büyük çalışma, yüksek tansiyonun önlenmesinde folik asidin rolünü incelemiş ve durum riskini azaltmada fayda sağladığını bulmuştur. Journal of the American Medical Association (JAMA) ‘da yayınlanan bir araştırma , folat alan hipertansiyonlu kadınların kan basıncını önemli ölçüde düşürdüğünü buldu. Günde 1000 mcg’den fazla folik asit alarak, çalışmaya katılan kadınların yüksek tansiyonunda% 46 azalma oldu.

1940'ların başlarında, bilim adamları güneşe daha fazla maruz kalan popülasyonların daha yüksek cilt kanseri oranlarına sahip olduğunu, ancak meme kanseri dahil olmak üzere diğer kanser oranlarının daha düşük olduğunu gözlemlediler. O zamandan beri, D vitamininin (güneş ışığına tepki olarak vücut tarafından üretilen) bu varyasyonlardan büyük ölçüde sorumlu olduğu ve yeterli D vitamini düzeylerinin korunmasının kanserin önlenmesi için çok önemli olduğuna dair güçlü kanıtlar olduğu ortaya çıktı.

D Vitamini Meme Kanseri ile Nasıl Savaşabilir?

Meme kanseri olan kadınların yaklaşık yüzde 75’i D vitamini eksikliği yaşıyor. 2018 yılında yapılan bir inceleme , yeterli kan D vitamini düzeyine sahip kadınların meme kanseri teşhisi konma olasılığının daha düşük olduğunu buldu

D vitamini Kilo Verme

D Vitamini Kilo Vermenize Yardım Edebilir mi?

D vitamini, diyet takviyesi şeklinde alındığında bazen doğal bir kilo verme yardımı olarak önerilen yağda çözünen bir vitamindir . Nitekim, bazı araştırmalar, D vitaminini az tüketmenin kilo alma riskinizi artırabileceğini, D vitamini takviyeleri kullanmanın ise kilo vermeyi ve korumayı teşvik etmeye yardımcı olabileceğini öne sürüyor.

D Vitamini Diş Sağlığı

D Vitamini Diş Sağlığınızı Etkiler mi?

Diş çürüğü ve diş eti kanaması, dişlerinizin en yaygın iki ölçüsüdür. Her ikisi de kronik hastalıklardır. Diş çürüğü, çocuklarda en sık görülen kronik durumdur ve diş eti kanaması, diş eti hastalığının ilk belirtisidir. Diş eti hastalığı, kronik iltihaplı bir hastalıktır. Bu sadece diş eti sağlığınızın bir işareti değil, aynı zamanda bağırsak sağlığınızın da bir işaretidir .

D Vitamini Eksikliği Çölyak Hastalığı

D Vitamini Eksikliği ve Çölyak Hastalığı

Yakın zamanda çölyak hastalığı teşhisi konan pek çok kişi , hem kemik sağlığı hem de genel bağışıklık sistemi gücü için kritik bir besin olan D vitamini eksikliğini fark ediyor. Ancak çölyak hastalarında D vitamini eksikliği yakın zamanda teşhis edilenlerle sınırlı değil. Glutensiz beslenmeye kesinlikle uysalar bile, bir süredir çölyak tanısı almış yetişkinlerde ve çocuklarda yaygın gibi görünüyor.

D Vitamini Alerji

D Vitamini Eksikliği ve Alerji Arasında Bir Bağlantı Var mı?

D vitamini, bağışıklık sisteminde çok sayıda önemli işleve hizmet eder. Örneğin, bağışıklık sistemini tüberküloz gibi çeşitli enfeksiyonlara karşı uyarmak için hareket eder ve belirli kanser türlerini ve hatta multipl skleroz gibi otoimmün hastalıkları önlemeye yardımcı olabilir.

D Vitamini Yüksek Tansiyon

D Vitamini İle Yüksek Tansiyon Önlenebilir mi?

Bir çalışmada yüksek tansiyonu olan yaşlı yetişkinlere D vitamini uygulandığında hem sistolik kan basıncının hem de diyastolik kan basıncının düşmesine neden oldu. Aynı çalışma, hem D vitamini hem de kalsiyumun birlikte verilmesinin hem sistolik hem de diyastolik kan basıncında daha da büyük düşüşlere neden olduğunu buldu.

KEŞFEDİN

Imucore24
5'li Paket

445,00 TL
356,40 TL

Imucore24
3'lü Paket

267,00 TL
226,80 TL

Imucore24
200 ml

89,00 TL

KEŞFEDİN

Imucore24
200 ml

89,00 TL